Блокнот  — незмінний аксесуар, що витримав випробування часом

Блокнот — незмінний аксесуар, що витримав випробування часом

Якісний блокнот - необхідний та корисний аксесуар активної людини й, незважаючи на наявність електронних носіїв, планшет чи телефон не замінять надійні паперові блокноти. 

Блокнот завжди під рукою тому можна легко і швидко занотувати усе необхідне. Універсальний предмет служить для різних цілей, тому безпрограшним рішенням буде купити блокнот собі чи на подарунок.

Для когось він незамінний на роботі. Велика кількість ділових контактів змушує робити постійні записи. У цьому випадку блокнот - гідне рішення. Для іншої людини маленький паперовий друг стає свідком життєвого досвіду, де записуються щоденні події. Мода на особисті щоденники триває. Для творчих людей паперовий носій просто незамінний. Швидкоплинні думки, замальовки, вдалі репліки вчасно пробиваються на сторінки.

Блокнот залишається популярним варіантом, який витримав випробування часом. Його можна подарувати колезі, другу, хорошому знайомому, начальнику, коханій людині або батькам.

Протягом історії багато впливових діячів знаходили розраду та натхнення в простому акті носіння блокнота.

  • Леонардо да Вінчі: відомий своїми новаторськими ідеями та ескізами, да Вінчі вів блокноти, наповнені своїми спостереженнями, винаходами та художніми концепціями.
  • Томас Едісон: винахідник, як відомо, носив блокноти для записів своїх експериментів, винаходів та ідей для майбутніх проєктів.
  • Марк Твен: письменник і гуморист часто носив з собою блокноти, щоб записувати свої думки, спостереження та ідеї історій під час подорожей або під час щоденних справ.
  • Альберт Ейнштейн: фізик і мислитель зберіг серію блокнотів, відомих як «Архіви Ейнштейна», які містять його наукові теорії, рівняння та особисті міркування.
  • Марія Кюрі: фізик і хімік-новатор, відома своїми новаторськими дослідженнями радіоактивності, вела докладні блокноти, в яких документувала свої експерименти та відкриття.
  • Вірджинія Вулф: Впливова письменниця та мислитель-модерніст часто використовувала блокноти для написання своїх романів, есе та особистих міркувань про життя та літературу.
  • Фріда Кало: знакова мексиканська художниця використовувала блокноти як щоденники, документуючи свої думки, емоції та мистецьке натхнення через ескізи та записи.

Купуючи блокнот, потрібно ретельно обирати, адже випадково куплену річ можна автоматично закинути в дальній кут.

Ви думаєте, що блокнот може стати чимось особливим? Так! Shuflia створила Ваш ідеальний шкіряний блокнот!

Наш шкіряний блокнот може бути й органайзером, і щоденником, і журналом витрат, і альбомом, і контактною книгою. Найкращі ідеї приходять несподівано. Навіть якщо ви не плануєте писати музику або стати автором книги, блокнот дозволить зберегти цікаві думки й нічого не забути.

Шкіряні блокноти від Shuflia розроблені, щоб стати вашим ідеальним супутником. У наших блокнотах є замінні блоки на 100 аркушів кремового паперу формату A5. Обирайте між лінійним або пунктирним друком відповідно до ваших уподобань. Додаткові відділення для карток і ручки/олівця забезпечать вам порядок у дорозі. Крім того, ви можете персоналізувати ваш ідеальний блокнот за допомогою гравіювання або тиснення для додаткового штриха. Наші шкіряні блокноти — це стильний і практичний вибір як для себе, так і для корпоративного подарунка.

Назад до блогу