Наша команда. Знайомство з Тетяною

Наша команда. Знайомство з Тетяною

Друзі, наша команда Shuflia складається виключно з жінок, і ми б хотіли розказати вам про кожну с них. Отже, Знайомтесь - Тетяна.

Таня - керівниця Shuflia, для якої не існує слів “неможливо” “не вмію” та “не маю часу”.

От дійсно, здавалось би, що в добі лише 24 години, але кожен день Тані настільки насичений, що час підлаштовується під неї, а не навпаки.

Як завжди, все починається з кави, а далі - життя вирує навколо неї.

В майстерні Тетяна керує усіма процесами виготовлення шкіряних аксесуарів, легко може виконати будь-який етап виробництва. Зрештою, вона є відповідальною за кінцевий результат. Крім того, саме Таня комунікує з клієнтами та обробляє всі ваші замовлення. І, звісно, вона - наш team builder.

А коли двері майстерні зачинаються, Таня щоденно годинами працює над собою: танці, стретчинг, графічний дизайн та вивчення англійської мови. Ні дощ, ні сніг, ні вихідні не зупиняють цю тендітну дівчину на шляху до саморозвитку та вдосконалення.

“Людина повинна розвиватись. Я вважаю, що життя занадто коротке, тому мені хочеться максимально вивчати цей світ”, - каже вона.

Щовечора, після насичено дня, дома її чекає улюблена кішка, цікава книга, чи фільм і …… розмова з коханим чоловіком, який боронить незалежність України. Щоранку її чекаємо ми, команда Shuflia, для якої Таня вже три роки є натхненницею, вчителем та класною подругою.

Назад до блогу