Рік Шкіри, Любові та Міцних Зв'язків: Подорож Shuflia у 2023 році

Рік Шкіри, Любові та Міцних Зв'язків: Подорож Shuflia у 2023 році


Прощаючись з 2023 роком, ми щиро вітаємо вас з Новим роком! Нехай прийдешній рік принесе вам радість, успіх і нові горизонти. Дякуємо за те, що ви є невід’ємною частиною нашої родини Shuflia. Ось і 2024 рік буде наповнений новими шкіряними історіями, творчістю та спільними моментами!

Ми не можемо не думати про нашу неймовірну подорож у 2023. Цей рік був гобеленом творчості, відданості та значущих зв’язків між людьми та країнами. Ми безмежно вдячні за довіру та підтримку, які зробили можливим кожне досягнення.

Трансформвція шкіри:

У серці нашої майстерні 265 метрів шкіри стали полотном для наших мистецьких починань. Ми ретельно створили понад 100 сумок, серед яких ваші улюблені 42 сумки CAPITAL і 312 різних гаманців, і виконали 91 індивідуальне замовлення. Кожен виріб є свідченням нашої пристрасті до якості та майстерності.


Глобальна присутність:

Вироби ручної роботи Shuflia досягли нових висот у 2023 році. США та Данія часто отримували наші шкіряні вироби, але тепер Shuflia добре відома в Європі, Азії та Канаді.

У той час як корпоративні замовлення прикрашали заклади в Україні та в усьому світі шкіряними виробами на замовлення — від шкіряних фартухів до конвертів для столових приборів — ми розширили нашу глобальний присутність та міжнародну дружбу.


Відродження сумки FOREIGNER:

Відкриттям року стала сумка Foreigner, старий фаворит, відновлений завдяки креативності наших клієнтів. Її позачасовий дизайн зазнав різноманітних модифікацій, демонструючи універсальність і адаптивність нашого ремесла. Сумка Foreigner стала символом духу співпраці.


Любов і повага до Збройних Сил України:

За межами нашої майстерні ми простягли руки тим, хто служить. Ми підтримали бійців на передовій, надсилаючи необхідне обладнання та приділяючи час тим, хто проходить реабілітацію. У перерві між роботою наша команда займалася арт-терапією зі шкірою, ділячись навичками та радістю з тими, хто служить нашій нації.


Це все стало можливим завдяки Вам!
Щасливого Нового року! До зустрічі у 2024 році.

Назад до блогу