Ваш посібник з вибору ідеальної офісної сумки

Ваш посібник з вибору ідеальної офісної сумки

Офісна сумка — це не просто елемент, що підкреслює індивідуальність, який ви використовуєте, коли йдете в офіс. Вона також має бути практичною, довговічною та надійною. Знайти сумку, яка має все це, непросто, особливо тому, що в Інтернеті щосекунди з'являються мільйони варіантів.

Від сумки, яка підходить до всього, до зручної чи довговічної речі… при виборі офісної сумки є стільки деталей, які слід продумати! Крім того, індустрія швидкої моди кардинально все змінила, і багато матеріалів і сумок сьогодні не служать так довго, як раніше, через те, що, швидше за все, люди весь час будуть їх міняти.

Якщо ви шукаєте щось довговічне і те, що залишиться в тренді на довгі роки, можливо, ви захочете розглянути сумки зі шкіри. Давайте розглянемо, на що ще, крім матеріалу, слід звернути увагу, коли хочете придбати наступну офісну сумку.

Поїхали!

Розмір має значення

Це перше, про що вам слід подумати, перш ніж взагалі розглядати різні типи сумок. Визначтеся з розміром вашої сумки. Ось кілька запитань, які ви можете задати собі, щоб визначити, що саме вам може знадобитися.

1. Я буду носити свій ноутбук на роботу?

2. Які 5 основних речей мені потрібно буде носити з собою та скільки місця для цього потрібно?

3. Скільки відділень мені знадобиться?

4. Чи потрібне відділення для пляшки?

Всі ці маленькі запитання можуть бути у ваших думках не на першому плані, коли ви хочете придбати нову сумку, але варто звернути на них увагу. Спробуйте зрозуміти, яку роль сумка відіграватиме для вас, і від цього відштовхуйтесь.

Не йдіть на компроміси зі стилем

Незважаючи на те, що ми щойно сказали вам бути практичними з речами, які ви будете носити в сумці, ми також не хочемо, щоб ви вибрали те, що вам зовсім не підходить. Сумка також повинна естетично відповідати вашим потребам і тому, як ви одягаєтесь і як би ви хотіли подавати себе.

Сумка повинна бути чимось, що витримає випробування часом, щоб вам не потрібно було постійно її міняти або купувати нову, щоб слідувати модним тенденціям. Вона також повинна виглядати професійно і доповнювати вашу особистість. Постарайтеся не вдаватися до чогось яскравого чи божевільного, оскільки це може бути лише фазою у вашому стилі, а як тільки вона мине, ви можете застрягти із занадто яскравими аксесуарами, і вам доведеться їх чимось компенсувати.

Тож краще вибирайте щось коричневе, чорне або темно-синє. Зазвичай кольори шкіри досить приглушені і поєднуються з великою кількістю одягу, який зазвичай вдягають на роботу.

Переконайтеся, що з нею зручно

Це також те, про що багато людей не замислюються, купуючи офісні сумки. З ними має бути легко та зручно. Переважно людям доводиться їздити на роботу. Якщо ваша сумка громіздка і не дозволяє вам її переміщати, або до застібок-блискавок важко дістатися, це значно ускладнить вам життя.

Коли ви поспішаєте і намагаєтеся поєднувати купу справ, неможливість переодягнути сумку як рюкзак чи сумку через плече (сумку-трансформер) може дуже сильно дратувати.

Кишені — це також чудовий спосіб зберегти найнеобхідніші речі, доступними постійно. Враховуйте також ці особливості:

1. Магнітні застібки

2. Додаткові кишені

3. Більше відділів з внутрішньої сторони

4. Варіанти перетворення з рюкзака на сумку через плече (сумку-трансформер), крім звичайної сумки

5. Кілька точок доступу.

Комфорт

Врешті-решт сумка може виглядати чудово, але якщо вам здається, що ви носите камінь на спині, то який в ній сенс. Ваша офісна сумка повинна бути зручною та з легкою, щоб носити її було саме задоволення.

Дізнайтеся, як найзручніше при використанні офісної сумки розподіляти вагу по тілу, і вирішіть, що найкраще для вас. Це має відповідати вашому стилю життя. Спробуйте знайти сумку, що забезпечує повітропроникність, і таку, що має належний розподіл ваги, щоб ви не напружували спину.

Давайте розглянемо різні типи сумок, які можна використовувати як офісні сумки, і порівняємо їх.

Портфель

Класична офісна сумка. З нею ви виглядаєте офіційно, ніби знаєте, що робите, і це вагома причина, щоб додати його до вашого гардеробу.

Портфелі — чудове доповнення для вас, якщо ви юрист або бізнесмен, і ви в основному носите з собою лише ноутбук та документи. Він підходить для коротких поїздок, оскільки довго його носити може бути важко.

Сумка через плече

Це невелика сумка, якою зазвичай користуються ті, хто не мають багато речей і просто потребують місце для найнеобхіднішого.

Плечова сумка чудово підійде для основних гаджетів, пари книг та гаманця, особливо якщо ви багато часу проводите в дорозі і якщо вам потрібно швидко дістатися до місця призначення.

Рюкзак

Сьогодні це найпопулярніший стиль офісних сумок, оскільки багато офісів стали набагато поблажливішими у тому, як їх працівникам слід одягатись і приходити на роботу. Рюкзак на сьогоднішній день є найзручнішою сумкою і дозволить вам носити з собою набагато більше і мати змогу набагато краще організувати свою робочу сумку.

То що ж ви оберете?

Що ж, ми пропонуємо взяти до уваги все, що ми згадали вище, і знайти правильний баланс необхідних речей та того, що є практичним для вас у довгостроковій перспективі.

Як ми вже згадували раніше, ми вважаємо, що інвестування грошей у шкіряну сумку — це те, над чим вам варто задуматись, оскільки шкіра — це матеріал, який справді витримує випробування часом.

Можливо, це буде і дорогою покупкою, але її вистачить на дуже довгий час. Якщо ви задумуєтесь, придбайте спочатку одну шкіряну сумку, яка прослужить вам 10-15 років, порівняно зі звичайною синтетичною сумкою, яка витримає десь 1-2 роки. Логічніше вибрати шкіряну сумку.

Також шкіряні сумки ніколи не виходять з моди, і якщо за ними доглядати належним чином, вони стануть основним елементом у вашому гардеробі на довгі роки.

Тут, у Shuflia, кожна офісна сумка — ручна робота, виготовлена з нуля нашою командою. Ви можете вибрати серед наших 4 різних типів шкіри.

1. Flotar

2. Crazy

3. Kaiser

4. Alcor

Всі вони можуть похвалитися різними поверхнями та фактурами, які додадуть індивідуальності вибраній вами сумці!

У нас також є вибір різних кольорів, тож ви по-справжньому можете зробити сумку, яка підходить саме вам. Якщо ви зацікавлені придбати свій власний виріб, відвідайте Shuflia! Ми чекаємо, щоб розпочати роботу над вашим виробом вже сьогодні.
Назад до блогу