Наші 4 різні типи шкіри та як ви повинні доглядати за ними

Наші 4 різні типи шкіри та як ви повинні доглядати за ними

Ласкаво просимо до Shuflia! Ми — невеликий сімейний бізнес зі шкіряних виробів, який розпочався з любові до створення красивих виробів зі шкіри. Ми продаємо все — від сумок, рюкзаків до блокнотів, гаманців та багато іншого.

Ми вирішили розпочати цей бізнес, тому що хотіли створити товари, які збережуться на все життя. Ми хотіли переконатись, що якщо ви придбали товар Shuflia, то його не утилізують через кілька років. Він зможе служити вам довго і приноситиме вам задоволення!

Ми вважаємо, що шкіра — це матеріал, який не потребує нічого додаткового, щоб виділитись. Він самодостатній, і жодні дві речі не бувають однаковими. Ми дозволяємо нашій шкірі говорити самій за себе, і всі наші деталі виготовляються з чіткою метою. Наша шкіра не настільки декоративна, як деякі інші, але лише тому, що ми хотіли, щоб акцент був зроблений на самій шкірі та тому, що кожна виготовлена річ має чітке призначення.

Засновані в 2008 році, ми дуже раді, що зайшли так далеко. Ми робимо все з нуля, і завдяки цьому ми маємо гарантію, що кожен продукт найвищої якості.

У цій статті ми хотіли поділитися нашими чотирма різними типами шкіри, розповісти їхню передісторію та як ми пропонуємо вам доглядати за ними.

Ми можемо зшити все з нашого каталогу з різних типів шкіри. Ви можете вибрати тип шкіри, який ви хотіли б, щоб ми використовували, а також колір шкіри, і ми виготовимо для вас ваш прекрасний виріб на замовлення!

Отже, давайте розглянемо наші різні типи шкіри!

ALCOR

Наша шкіра Alcor відрізняється гладкою структурою поверхні та не має тиснення. За допомогою шліфування ми робимо так, що шкіра має більш гладку поверхню, яку можна використовувати для сумок або навіть ноутбуків. Звичайна товщина шкіри становить від 1,5 мм до 1,7 мм.

Відомо, що Alcor — це натуральна полірована шкіра без будь-яких гідромерійних тиснень із багаторазовим покриттям. Це надає йому двоколірний ефект.

Лицьова сторона дуже красива. Вона має напівглянцевий візуал. Складки також набагато світліші, що означає, що зазвичай її використовують для сумок або гаманців, як уже згадувалося раніше.

Як видно на зображеннях, у нас є вісім різних кольорів, з яких ви можете вибрати, і ці кольори не тільки продемонструють вашу особистість, але і зроблять так, що коли ви йдете із виробом Shuflia, за вами обертатимуться сотні голів.

Інструкція по догляду за шкірою Alcor

Доглядати за шкірою Alcor не так складно. Шкіра Alcor загалом не примхлива, тому будьте впевнені, що насправді нічого не зміниться суттєво з часом, крім звичайного зношування.

Щоб подбати про те, щоб вона залишилася такою ж хорошою, як і коли ви її щойно отримали, у нас є кілька порад та підказок.
  1. Втирайте в шкіру зволожуючий бальзам. Найкращий спосіб зробити це — використовувати суху тканину і покласти на неї трохи бальзаму, а потім обережно втерти його в шкіру.
  2. Принаймні три-чотири рази на рік слід обробляти шкіру воском або відповідними засобами, що містять високий вміст природного жиру. Це допоможе надати шкірі блиск, а також зволожити її. Шкіра швидко висихає, і якщо вона все-таки висохне, вона буде більш схильна до подряпин, які важко видалити.
  3. Не мийте шкіру водою або будь-якими хімічними миючими засобами. Уникайте також рідин на основі спирту.
  4. Також дуже важливо, щоб ви не використовували нагрівальні прилади для сушіння шкіри, якщо вона змокла.
  5. Коли ви не використовуєте шкіряний виріб, завжди слід наповнювати сумку або рюкзак папером або іншою начинкою, щоб шкіра не втратила свою форму.
CRAZY

Маючи гладку поверхню без тиснення, ми також використовували шліфування, щоб зробити лицьову поверхню презентабельнішою. Нормальна товщина шкіри зазвичай становить від 1,5 мм до 2,0 мм.

Це натуральна шкіра, і матеріал може нагадувати вам нубук, але він щільніший. Crazy надає вам відчуття атмосфери «ретро» в цілому. Однак зауважте, що від дотику до шкіри можуть легко з'явитися подряпини. Але з часом шкіра поверне собі первісний вигляд, а подряпини стануть менш помітними. В основному, це шкіра, схожий на вино, який витончено старіє з часом.

Ось деякі речі, які ви повинні робити, щоб піклуватися про свою crazy річ від Shuflia.
  1. Щоб згладити подряпини і потертості на шкірі Crazy, ідеально підійдуть серветки з целюлозою. Целюлозні серветки на водній основі не зашкодить шкірі так сильно, як інші серветки.
  2. Або ви також можете використовувати чисту тканину, легенько змочити її і обережно протерти поверхню, на якій ви побачили подряпини.
  3. Якщо виріб сильно забруднений, можна помити губкою, легко змоченою в мильному розчині.
  4. Знову ж таки, будь ласка, не використовуйте для сушки виробу фен або будь-яке інше джерело тепла, це може нашкодити зовнішньому вигляду шкіри.
  5. Під час чищення шкіри уникайте хімічних миючих засобів та рідин на спиртовій основі.
  6. Знову ж, намагайтесь обробляти шкіру три-чотири рази на рік воском, що має високий вміст натурального жиру.
KAISER

Наша шкіра Kaiser має гладку поверхню з пилоподібним малюнком для тиснення. Шліфування використовується для лицьової поверхні, а товщина шкіри становить від 1,4 мм до 1,7 мм.

Kaiser — це натуральна, екологічна і гладка шкіра. Вона має рівну поверхню з пилоподібним малюнком. Ви також можете побачити легкий глянець на шкірі. Багато виробів, виготовлених з цієї шкіри, надають атмосферу благородності та елегантності.

Ось як ми пропонуємо доглядати за нашою шкірою Kaiser.
  1. При виникненні забруднення на ній, скористайтеся м'якою вологою тканиною або губкою. Для видалення сильних забруднень можна використовувати мильний розчин з декількома краплями нашатирного спирту.
  2. Знову ж таки, завжди сушіть виріб природним шляхом, якщо він змокне, не використовуйте для сушки виробу фен або будь-яке інше джерело тепла.
  3. Уникайте використання вологих серветок, жорстких щіток або абразивних матеріалів для чищення виробу.
  4. Крім того, намагайтеся зберігати вироби зі шкіри Kaiser у темному місці, недоступному для прямих сонячних променів. Це робиться для того, щоб не було шансів для розвитку цвілі або грибка. Шкіра сприйнятлива до цвілі, якщо вона зберігається у вологому місці.
FLOTAR

Наша шкіра Flotar має рифлену поверхню товщиною від 1,2 до 1,4 мм. Шкіра Flotar має цікаву лицьову структуру поверхні. Після вичинки шкіра має рифлену поверхню, що надає шкірі характеру та особливого шарму.

Шкіра Flotar особлива не тільки об'ємною поверхнею, її цінують за м'якість, повітрепроникність, а також міцність і еластичність. Загалом, це надзвичайно універсальний тип шкіри. Зазвичай він має матову лицьову поверхню, але можлива і глянцева поверхня теж.

Що стосується догляду, ось найкращі способи догляду за нашою шкірою Flotar.
  1. Коли ваша шкіра Flotar стане тьмяною, візьміть апельсинову кірку! Ми знаємо, що це звучить дивно, але вислухайте нас. Використайте свіжозрізану апельсинову шкірку і натріть нею шкіру. Це освіжить її вигляд.
  2. Якщо виріб брудний, або ви не чистили його довгий час, очистіть шкіру м'якою губкою, легко змоченою в мильному розчині.
  3. Знову ж таки, ніколи не використовуйте нагрівальні прилади для сушки або хімічні миючі засоби, рідини на спиртовій основі.
  4. Також обробляйте шкіру воском та водонепроникними спреями для шкіри.

Ось вони! Всі наші чотири дивовижні типи шкіри. Ми сподіваємось, що це значно полегшило прийняття Вашого рішення.

Знову ж таки, ми можемо використовувати будь-яку з наших шкір для створення власного шедевра! Якщо у вас виникнуть запитання, ми з радістю відповімо на них.

Якщо ви зацікавлені у придбанні свого власного екземпляру, відвідайте Shuflia, щоб вже сьогодні знайти свій наступний шкіряний виріб.

Назад до блогу