Переваги придбання виробів зі шкіри

Переваги придбання виробів зі шкіри

Вироби зі шкіри вже багато років є улюбленим матеріалом багатьох покупців. Шкіра пропонує ідеальне поєднання практичного та функціонального використання, а також виглядає естетично дивовижно. Також шкіра, як відомо, надзвичайно міцна і є однією з тих речей, які зберігаються вічно.

Початок використання шкіри насправді сягає 5000 р. до н.е.! Саме тому всі ми давно любимо використовувати шкіру як матеріал для сумок, взуття та навіть обкладинок для блокнотів. Тут, у компанії Shuflia, ми прагнемо зробити для вас шкіряні вироби найвищої якості, але перед самою покупкою давайте розглянемо деякі основні переваги придбання шкіряних виробів!


Перевага 1: Довговічність, гнучкість та податливість

Що ж, ми не можемо розпочати цей список, не поговоривши про основну причину, чому шкіра — це матеріал, який усі із задоволенням використовують. Це, звичайно, через те, наскільки вона довговічна. Шкіра надзвичайно відома своєю міцністю. Також відомо, що вона надзвичайно стійка до сильного зношування, якого можна уникнути, якщо ви ретельно доглядаєте за шкіряними виробами.

Шкіра може прослужити близько 100 років, і це одна з головних причин того, що промисловість шкіряних сумок процвітає вже десятки років. ЇЇ можна використовувати самому і передавати наступним поколінням, якщо ви правильно за нею доглядаєте.

Також врахуйте, що її довговічність дозволяє їй бути податливою протягом багатьох років. Втрата форми невластива шкіряними сумками, оскільки шкіра росте разом з вами.

Вона старіє, як вино, і чим старішою вона стає, тим кращою вона є, оскільки її зовнішній вигляд залежить від того, як ви її використовуєте. Завдяки цьому ви отримуєте більш персоналізовану сумку або взуття протягом багатьох років.

Перевага 2: Ніколи не виходять з моди

Ну, оскільки ми вже згадували, що люди користуються шкіряними виробами з 5000 року до н. е., цілком очевидно, що це не вийде з моди найближчим часом! Це одна з найбільших переваг придбання шкіряних виробів, вони не підкоряються часу.

Зовнішній вигляд, відчуття на дотик та забарвлення шкіряних виробів — це те, що буде привабливим ще довгі роки, оскільки виріб не гіршає з часом. Він буде виглядати модно роками, тому що люди все ще цінують такі вироби. Вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що ваша сумка, взуття чи шкіряна куртка виходять з моди щороку, як будь-яка інша модна деталь.

Шкіряні товари ідеально вписуються у ваш поточний гардероб та модний стиль, оскільки, вони, як правило, прості та елегантні.

Також відомо, що шкіряні вироби передаються з покоління в покоління, якщо ці речі зберігати належним чином.


Перевага 3: Екологічно чисті та природні

Так, вони зроблені із шкіри тварин. Однак процес дублення шкіри вдосконалювався роками, і він не забруднює планету настільки сильно, як виробництво синтетичних матеріалів.

Виробництво синтетичних сумок, одягу та взуття найчастіше здійснюється на великих заводах, які викидають дуже багато вуглецю. Зазвичай це також робиться з великою кількістю хімічних речовин, які можуть спричинити подразнення шкіри та впливати на ваше здоров'я, якщо їх не перевірити належним чином.

Вони не настільки довговічні, і в більшості випадків ці товари швидше потрапляють на звалище, оскільки вони розпадаються або просто не витримують випробування часом.

Принаймні, із шкіряною річчю ви знаєте, що вона пройшла через процеси, які вдосконалювались з часом, вони не забруднюють землю настільки сильно, і вам не потрібно буде купувати ще одну за рік, оскільки вона служитиме десятки років.

Загалом, це здається набагато кращим рішенням, оскільки воно забезпечує більш екологічне вирішення проблеми для тих, хто намагається не вестися на індустрію швидкої моди.


Перевага 4: Повітропроникні та стійкі до погодніх умов

Ми не говоримо, що вам слід виходити з дому під проливним дощем зі шкіряною сумкою, оскільки це пошкодить шкіру. Але завдяки процесам дублення, через які проходить наша шкіра, вона довговічніша.

Шкіра також пориста, що дозволяє їй набагато більше дихати. Це означає, що при правильному догляді шкіряний товар менш сприйнятливий до грибка, цвілі або навіть неприємного запаху.

З огляду на це, ось кілька наших коротких порад, які гарантують, що ви можете правильно доглядати за шкіряними виробами, щоб продовжити їх життя на довше.

1. Тримайте їх у мішечку від пилу, коли речі не використовуються, щоб переконатися, що вологість не завдає шкоди.

2. Використовуйте кондиціонери для шкіри, які допоможуть відновити її блиск, а також з часом стати більш водонепроникною. Намагайтесь робити це двічі на рік.

3. Завжди вставляйте папір або інший наповнювач, коли не використовуєте сумки чи взуття, щоб форма з часом залишалася.

4. Ніколи не використовуйте нагрівальні прилади для сушіння шкіряних виробів, якщо вони змокли, просто висушіть їх, як зазвичай в кімнаті.

5. Ніколи не використовуйте сильні хімічні засоби для чищення шкіряних виробів. Якщо є пляма, використовуйте м'яку губку з милом і витріть їх.

6. Уникайте використання миючих засобів або розчинів на спиртовій основі.



Перевага 5: Придбання шкіряних виробів економить гроші у довгостроковій перспективі

Спочатку шкіряні вироби можуть здатися дорогими. Але коли ви врахуєте, скільки часу ви зможете їх зберігати та використовувати, це не здається такою шаленою ідеєю. Уявіть, що ви купуєте сумку, виготовлену в індустрії швидкої моди, вона виходить з моди через 6 місяців, а також зазвичай виготовлена з матеріалу, який дуже швидко зношується, а значить, незабаром вам доведеться їхати і купувати нову.

Шкіряні сумки та загалом шкіряні вироби зазвичай мають термін слугування не менше 10 років. Уявіть, що вам не доведеться купувати нову сумку протягом 10 років! Скільки ви заощадите?

Якщо ви думаєте в такому напрямку, придбання виробів зі шкіри буде неймовірним варіантом заощадження для вашого бюджету в довгостроковій перспективі.


У нас в Shuflia є 4 різні види шкіри.

Alcor

Це наша шкіра з гладкою поверхнею. Це натуральна полірована шкіра, яка не має гідромерійного тиснення, але має кілька покриттів та двоколірний ефект, що надає вашому товару прекрасний вигляд. Коли ви йдете з виробом з цієї шкіри, за вами обертатимуться сотні!

Crazy

Наша натуральна матова шкіра, зовні схожа на нубук, але дещо щільніша. Вона переселить вас в чудесну «ретро» атмосферу.

Kaiser

Наша натуральна та екологічна, гладка шкіра з рівною поверхнею. Вона також має легкий блиск і пилоподібний малюнок. Все це разом справляє враження елегантності і відчуття благородства виробу, для якого вона використовується.

Flotar

З цікавою структурою поверхні, Flotar — це натуральна шкіра, гофрована після процесу дублення. Це надає їй особливого шарму, який вразить всіх, хто вас оточує.

Всі наші вироби персоналізовані та виготовлені вручну з нуля. Турбота та відданість при виготовленні кожного виробу гарантує вам отримання товару, який прослужить вам все життя.

Ви можете вибрати будь-який тип шкіри та колір, який хотіли б, і повідомити про це нам.

Якщо вас цікавить клієнтська підтримка, ви завжди можете зв'язатися з нами, і ми з великим задоволенням виготовимо для вас саме той виріб, про який ви мріяли.

Отже, якщо ви шукаєте свій виріб, щоб він був раз і на все життя, відвідайте Shuflia вже сьогодні. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб виготовити ваш унікальний виріб.

Ми сподіваємось, що дуже скоро станемо вам у нагоді!
Назад до блогу