Shuflia розробила шкіряні фартухи, що розривають кордони

Shuflia розробила шкіряні фартухи, що розривають кордони

Shuflia розробила шкіряні фартухи, що розривають кордони! Ваш український виробник шкіряних аксесуарів Shuflia та компанія Gastro and Garden з Данії об’єдналися у теплих обіймах співпраці. Однак, цей союз не лише про вироби зі шкіри, це яскравий приклад єдності у складні часи.

Наші шляхи перетнулись завдяки вибагливому знавцю своєї справи Еріку з Gastro and Garden. Його пошуки майстрів з України почалися з Google — переклад на українську «шкіряний фартух» привів його до порога Шуфлі. Англомовний веб-сайт нашої майстерні подолав мовний бар’єр, зробивши нашу спільну історію доступною, а відданість якості та орієнтація на клієнта не пройшли повз увагу Еріка. І, нарешті, нитка, яка пов’язала нас ще міцніше, — прихильність до соціальних проектів, зокрема Urban 100.

Шкіряний фартух Shuflia
Вибір Еріка на користь Shuflia підкреслив цінності, які долають кордони. Від Данії до України ми взялись за руки. Сто одиниць — 75 шкіряних фартухів і 25 knife rolls вийшли за межі простого продукту; вони стали символами підтримки, єдності, мети та спільного мистецтва двох країн.

Ця історія нагадує нам, що навіть у складні часи дух майстерності та спільних цінностей може створити щось справді особливе.

Власне, про шкіряні фартухи

Тільки но гляньте на ці шкіряні фартухи для тих, хто цінує безпеку, якість, комфорт та чистоту одягу, й при цьому дбає про стиль та імідж!

До вашої уваги виготовлений з натуральної шкіри й прошитий вручну повністю шкіряний фартух для барменів, берберів, майстрів тату, кухарів та любителів барбекю. Стильний аксесуар, що додасть будь-якій професії нотки вишуканості.

Для зручності фартух має великі та міцні кишені, а довжина виробу регулюється завдяки фурнітурі на шкіряних шлейках, тож підійде на людину будь - якого зросту. Довговічність і комфорт - обов'язкові атрибути при купівлі фартуха, незалежно від його призначення.

Якщо, все ж у вас залишились сумніви щодо 100% шкіряного фартуха, Shuflia пропонує не менш класну альтернативу - тканинний фартух зі зйомними шкіряними шлейками, що регулюються! Легкий, та зручний фартух, що стане незмінним аксесуаром та вашою візитівкою!


І, звісно, не забуваймо про гравіювання, чи тиснення лого вашої компанії на фартушку, адже досконалість не знає меж.

Якщо ви зацікавлені в розробці власного виробу зі шкіри, напишіть нам, щоб втілити ваш задум в реальність вже найближчим часом!

Назад до блогу