Розмова з мейкером: Таня

Розмова з мейкером: Таня

Як ти почала працювати у Шуфлі і як довго ти тут працюєш?
В жовтні 2019 року, коли я ще була студенткою четвертого курсу Інститут мистецтв, знайома запропонувала мені спробувати пройти стажування в Шуфлі, оскільки знала, що я давно займаюсь виготовленням шкіряних речей і дуже люблю цю справу. За брендом я стежила чимало років і тоді й повірити не могла, що мені випаде нагода працювати в команді Шуфлі. Тому до роботи я приступила з особливим натхненням.

Що ти робили до Шуфлі? Як ти відкрила для себе шкіряне ремесло?

Першу річ зі шкіри я створила ще 8 років тому, навчаючись в художньому училищі. Тоді я зрозуміла, що хочу створювати шкіряні речі, оскільки це благородний матеріал, який служитиме чимало років.

Скільки часу займає виготовлення сумки?

Процес створення речей дуже цікавий, складний і вимагає постійного вдосконалення навиків. Саме це найбільше приваблює в роботі. До прикладу, пошив наплічника забирає цілий день кропіткої роботи, а крім того ще не одну годину на його завершення ( шліфування країв, встановлення фурнітури і перевірка якості кожної деталі).

За якими дизайнерами ти слідкуєш?
Крім роботи, я цікавлюсь модою. Люблю переглядати нові колекції відомих брендів, аналізувати їх і черпати натхнення. Найглибше досліджую тренди аксесуарів зі шкіри. Зокрема, стежу за творчістю JACQUEMUS, ByFar, The Row, Wandler, Jil Sander, Old Celine, Chloe, Hermes, Bottega і багато інших брендів.

Що тобі подобається робити за межами роботи?
Також люблю займатись спортом і малювати.

Ти їсиш м'ясо?
М'ясо не їм вже два роки. Дуже люблю тварин і ,взагалі, все живе, тому мені так комфортніше. Проте,не засуджую тих, хто їсть м'ясо, адже це абсолютно природньо. А використання шкіри вважаю раціональним підходом до споживання ресурсу, бо вона довговічна і більш екологічна ніж її штучні замінники.

Що на тебе чекає в майбутньому? :)
В наш час, важко передбачити своє майбутнє( досвід з ковідом, яскравий приклад цього). Але я переконана, що моя активна робота зараз відобразиться на моєму майбутньому.
Назад до блогу